A4 sävellajin Natiivihuilu double alterdrone Aeolian

500,00 650,00 

TEHDÄÄN TILAUKSESTA

 


TEHDÄÄN TILAUKSESTA

 

Saatavilla vain jälkitoimituksena!

 

Tätä huilua ei ole saatavilla valmiina varastosta tällä hetkellä. Ostaessasi tämän tuotteen, aloitamme sen valmistamisen mahdollisimman pian tilauksestasi ja lähetämme sen kun tuote on valmis. Aikaa valmistumiseen menee yleensä n. 3-8 viikkoa, riippuen tilaustöiden määrästä ja tilauksesi ajankohdasta. Kerromme tarkemman valmistumisajan sähköpostitse tilauksen vastaanottamisen ja työn aloittamisen yhteydessä.

 


 

 

Natiiviamerikkalaishuilu A4 sävellajissa. Korkeahko ja lempeä sointitaajuus. Viritetty luonnolliseen molli sävelasteikkoon (tunnetaan myös nimellä Aeolian). Yksi yleisin valittu sävellaji Natiiviamerikkalaishuiluissa.

 

Double drone. Huilu on tyyliltään double drone eli siinä on kaksi soivaa osaa; melodiapuoli ja dronepuoli. Melodiapuolelta löytyvät sormireiät huilulle tyypilliseen tapaan, mutta dronepuolella niitä ei yleensä ole. Droneääni melodian taustalla luo upean, voimakkaan ja harmonisen tunnelman.

 

Alterdrone. Tavallisesti drone huiluissa ei ole sormireikiä dronepuolella, mutta tässä huilussa niitä on kaksi; yksi huilun päällä pikkurillille ja toinen huilun alapuolella peukalolle. Sormireiät dronepuolella mahdollistavat droneäänen sävelen vaihtamisen lennosta soitettaessa, joten sillä on mahdollista luoda todella monia erilaisia harmonioita droneäänen ja melodian kesken. Tällä huilulla voi droneäänenä soittaa jopa viittä eri säveltä; A4, C5, D5, E5 ja A5.

 

Sopiva aloittelijalle tai kokeneelle soittajalle. Tämä huilu on kokoluokaltaan keskikokoinen ja se sopii erinomaisesti kaikille soittajille. Yksi parhaiten sopivimmista sävellajeista ensimmäiseksi huiluksi helpon soitettavuuden ja ergonomian puolesta.

 

Valmistettu valikoiduista materiaaleista. Kaikki huilut valmistetaan vain soitinrakennuskuivista puista. Valitse mieleisesi puulaji. Laadukas ja kestävä nahkaremmi sitoo linnun tiukasti paikoilleen.

 

Sisältää käsintehdyn huilupussin ja manuaalin soitto-, hoito- ja huolto-ohjeineen. Manuaalista löytyy kaikki oleellinen huilun soiton alkeisiin ja huilun hoitoon liittyen. Kuvaalliset ohjeet sormiotteille, sävelille ja eri sävelasteikoille.

 

Speksit:

 

 • Sävellaji: A4
 • Vire: Luonnollinen molli/Aeolian (440 hz tai 432 hz)
 • Tyyli: Double drone
 • Puut: Valintasi mukaan
 • Pintakäsittely: Öljyvaha, Carnaubavaha kiillotus
 • Sisähalkaisija: 19 mm / 3/4”

 

Ergonomia:

 

 • Huilun kokonaispituus: 46,5 cm
 • Etäisyys puhalluspäästä ylimpään sormireikään: 26 cm
 • Ylimmän ja alimman sormireiän väli: 13 cm
 • Suurin sormireiän halkaisija: 8,5 mm (4. reikä)
 • Suurin sormireikien väli yhdelle kädelle: 28 mm (1.-2. & 2.-3. reikä)

 

Ääninäyte kaiku/reverb efektillä:

 

Ääninäyte ilman efektejä (dry):

 


Puulaji

Koivu, Pähkinä (+100 €), Espanjan seetri (+100 €)

Koriste puulaji

Ilman koriste puulajia, Lisää koriste puulaji (+50 €)

Hz

440 hz, 432 hz

Ostoskori
fiSuomi
Scroll to Top